Installation av laddbox – Alla märken, alla typer av kunder

Installation av laddbox - Alla märken, alla typer av kunder

Elbilsladdning, installation av laddbox och laddstolpar

Expertinstallation av elbilsladdare och laddboxar i Umeå, Nordmaling, Hörnefors, Vännäs, Bjurholm, Holmsund och Sävar

Vårt elektrikerföretag med huvudkontoret i Hörnefors är specialiserat på att erbjuda professionell installation av elbilsladdare och laddboxar för både privatpersoner och företag i Umeå, Hörnefors, Nordmaling, Vännäs, Bjurholm, Holmsund och Sävar.

Kvalitativa & kostnadseffektiva laddboxar med Defa samt Easee

Som Defa samt Easee-partners innehar vi expertis inom deras sortiment, men vi installerar dessutom alla andra märken av laddboxar. Vi är experter på att skapa skräddarsydda laddlösningar som passar dina specifika behov och krav. Defa och Easee - billaddare och laddbox i Umeå, Hörnefors, Nordmaling, Holmsund, Vännäs, Sävar och BjurholmLastbalansering, samt ändring av huvudsäkring fixar vi samband med laddbox-installationen. Med vår expertis och erfarenhet kan vi säkerställa att din elbilsladdning blir både smidig, säker och kostnadseffektiv.

Personlig konsultation för optimala laddlösningar

Genom att ta oss tid att lyssna på dina önskemål och behov erbjuder vi en personlig konsultation för att hitta den bästa laddlösningen för dig. Som Defa/Easee-Partner besitter vi djupgående kunskap om deras produkter, men vi kan även rekommendera andra märken om det passar dina behov bättre.

Professionell installation och säkerhet i fokus

Med fokus på säkerhet utför våra behöriga elektriker professionella installationer av elbilsladdare och laddboxar. Oavsett vilket märke du väljer kommer vi att följa strikta säkerhetsstandarder och se till att din laddutrustning fungerar optimalt och uppfyller alla gällande säkerhetskrav. På så sätt kan du ladda din elbil med fullständig sinnesro.

Support och underhåll för din elbilsladdare

För att säkerställa att din laddutrustning fortsätter att fungera effektivt och säkert erbjuder vi även support och underhåll efter installationen av din elbilsladdare eller laddbox. Oavsett om det gäller Defa eller Easee-produkter eller andra märken, står vi till förfogande för att hjälpa dig med eventuella frågor och för att utföra underhåll eller reparationer när det behövs.
Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster inom installation av elbilsladdare och laddboxar i Hörnefors, Umeå, Nordmaling, Vännäs, Bjurholm, Holmsund och Sävar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra övergången till eldrivna fordon så enkel och bekväm som möjligt.

Intresserad av att få en laddbox installerad? Vi utför installationer åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Hör av dig idag.

    Formuläret är skyddat av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.