Beställ laddbox | DEFA Power

Beställ laddbox - DEFA Power

Beställ laddbox, DEFA Power, med installation

DEFA Power

Från 6 990 kr

Denna laddare som släpptes på marknaden i Maj har redan vunnit pris som “bästa laddare 2023”. Den har en fast kabel på 6 meter, laddeffekt upp till 22 Kw. Innovativ lättavläst display som visar driftstatus, laddeffekt, felmeddelanden m.m. samt möter alla säkerhetskrav.

Någon fundering? Ring oss på 090-205 77 05 eller maila på info@necab.nu.

3 Anledningar varför du ska välja oss.

  1. Vi ger personlig service och är alltid nära till hands: När du väljer oss för installationen av din laddbox kan du förvänta dig en personlig och anpassad service. Vi är lätta att nå vid eventuella frågor eller problem och är snabbt på plats för att lösa tekniska utmaningar.

  2. Vi har lokal kännedom och erfarenhet: Vi har god kännedom om de lokala förhållandena, reglerna och bestämmelserna som påverkar installationen av din laddbox. Detta säkerställer en smidig process och minimerar risken för oväntade hinder eller förseningar.

  3. Stöd lokala företag och gemenskapen: Genom att välja oss stöder du inte bara dig själv med en pålitlig installation utan bidrar även till att främja lokala företag och stärka den lokala ekonomin. Det skapar också en starkare koppling mellan dig som kund och oss som det lokala företaget som ser till dina behov.

* 3-års garanti
* Fria resor inom 10 mil från Umeå
* God Wi-Fi krävs för lastbalansering
* Laddboxar: I lager
* Installationstid: Inom 7 dagar

Redo att beställa? Fyll i formuläret här nedan!

    Välj produkter *

    Priserna ovan – efter avdrag "Grön teknik".

    Formuläret är skyddat av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.